concert: Deeper in V11

ZO.
22 NOV
DEEPER 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Deeper
Voorprogramma Dancehall
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Deeper in V11
Tickets Deeper:
zo 22 nov
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Deeper ontstond uit de rijke DIY-scene van Chicago uit een gezamenlijke liefde voor Wire, Gang of Four en Television. Het nieuwe album Auto-Pain valt nog steeds binnen die postpunk-traditie, al geeft de band meer dan ooit een eigen draai aan die invloeden. Onderkoelde synths laten de muziek ademen op plekken die normaal door noise-gitaren dichtgeslibd zouden worden. De nummers zijn strakker en compacter gearrangeerd waardoor je plots beseft dat Deeper ook behoorlijk catchy uit de verf kan ds de band op Left of the Dial speelde hebben de Amerikanen wat zweepslagen ondervonden: de originele gitarist Mike Clawson nam zijn eigen leven en 'Lake Song' gaat nadrukkelijk over de depressies waarmee hij kampte. Deeper maakte met Auto-Pain echter geen doemdenkersplaat, maar eentje die de pijn trotseert en de moeilijke thema's bij de horens vat.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de V11 in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Deeper in V11 plaatsvindt.

Foto's van Deeper, Dancehall

Foto Deeper te Left of the Dial 2019 Foto Deeper te Left of the Dial 2019 Foto Dancehall te Left of the Dial 2019 Foto Dancehall te Left of the Dial 2019 Foto Dancehall te Left of the Dial 2019 Foto Dancehall te Left of the Dial 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van Deeper
Bekijk alle 5 foto's van Dancehall