concert: Deeper in V11 op ZONDAG 22 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Deeper
    Left of the Dial 2019
    © Parcifal Werkman
  • Dancehall
    Left of the Dial 2019
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Deeper in V11) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
22 NOV
DEEPER 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Deeper
Voorprogramma Dancehall

EXTRA INFORMATIE

Door de aanhoudende coronamaatregelen hebben we geen nieuwe datum voor het concert van Deeper en Dancehall kunnen vinden. Het concert is hierdoor afgelast. Alle kaarthouders hebben inmiddels bericht gekregen.

Deeper ontstond uit de rijke DIY-scene van Chicago uit een gezamenlijke liefde voor Wire, Gang of Four en Television. Het nieuwe album Auto-Pain valt nog steeds binnen die postpunk-traditie, al geeft de band meer dan ooit een eigen draai aan die invloeden. Onderkoelde synths laten de muziek ademen op plekken die normaal door noise-gitaren dichtgeslibd zouden worden. De nummers zijn strakker en compacter gearrangeerd waardoor je plots beseft dat Deeper ook behoorlijk catchy uit de verf kan.

Foto's van Deeper, Dancehall

Foto Deeper te Left of the Dial 2019 Foto Deeper te Left of the Dial 2019 Foto Dancehall te Left of the Dial 2019 Foto Dancehall te Left of the Dial 2019 Foto Dancehall te Left of the Dial 2019 Foto Dancehall te Left of the Dial 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van Deeper
Bekijk alle 5 foto's van Dancehall

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals