event: Mama Africa in Effenaar op ZATERDAG 12 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mama Africa in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
12 SEP
MAMA AFRICA Kleine zaal, 23:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 30 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 12 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

Stilstaan is geen optie!

Mama Africa komt na een uitverkochte editie weer terug naar de Effenaar. Ze brengen het Afrikaanse geluid naar Eindhoven en kunnen niet wachten om iedereen te zien dansen. Mama Africa is de uitgaansgelegenheid voor iedereen die zich verbonden voelt met Afrika. Maakt niet uit waar je vandaan komt, hier kan je altijd genieten van Afrikaanse muziek en cultuur! Met uitsluitend de beste Afro Beats, Azonto, Kuduro, Coupé Décalé, Ndombolo & nog veel meer Afrikaanse styles.