concert: Jack Poels - Blauwe Vear in TivoliVredenburg op DONDERDAG 27 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jack Poels - Blauwe Vear in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
27 AUG
JACK POELS - BLAUWE VEAR Cloud Nine, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 06 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 27 augustus 2020.

Concert uitverkocht
Jack Poels - Blauwe Vear in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 27 aug
Jack Poels Blauwe Vear
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 22,43

EXTRA INFORMATIE

Jack Poels, beter bekend als de zanger van Rowwen Hèze, komt na 35 jaar met zijn allereerste solo-album. Dit album heet 'Blauwe Vear'. Met ingetogen Americana muziek, met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack is dit een meesterlijk album. Live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans wordt dit een buitengewoon mooi luisterconcert in de Lutherse Kerk. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws