concert: La Dispute in Effenaar op ZONDAG 08 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Slow Crush
    Left of the Dial 2018
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (La Dispute in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
08 NOV
LA DISPUTE Kleine zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma La Dispute
Voorprogramma Slow Crush

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 29 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 08 november 2020.

EXTRA INFORMATIE

La Dispute zet al vanaf hun eerste EP in 2007 koers naar een uniek ‘post-hardcore’-geluid. Literaire hardcore is een term die vaak wordt gebruikt om de muziek van de heren uit Grand Rapis (Michigan, USA) te beschrijven. Geen simpele liedjes met coupletten en refreinen, maar ontroerende verhalen op muziek gezet. Zanger Jordan Dreyer ‘spreekschreeuwt’ zijn hart uit over zielsvernietigend gitaargeweld. Live nog intenser en genadelozer dan op plaat. Deze show voel je nog tot lang na het slotakkoord.

Voor liefhebbers van: Modern Life Is War, Touché Amoré, Refused en At The Drive In

Foto's van La Dispute, Slow Crush

Foto La Dispute te Pukkelpop 2018 - Zaterdag Foto La Dispute te Ieperfest 2011 Foto La Dispute te Ieperfest 2011 Foto La Dispute te Touché Amoré - 24/7 - Kafee Aloys Foto La Dispute te Touché Amoré - 24/7 - Kafee Aloys Foto La Dispute te Pukkelpop 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 8 foto's van La Dispute
Bekijk alle 4 foto's van Slow Crush

Gerelateerd nieuws