concert: Fleddy Melculy in Effenaar op DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fleddy Melculy
    Freddy Melculy / Rectum Raiders - 23/03 - Doornroosje
    © Bernard Bodt
  • Fleddy Melculy
    Pedro Pico Pop 2017
    © Maaike Ronhaar


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fleddy Melculy in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
24 SEP
FLEDDY MELCULY Kleine zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Fleddy Melculy

EXTRA INFORMATIE

Wat als een grap begon groeide uit tot een veelgevraagd metal-monster: Fleddy Melculy. Deze Vlamingen scoorde begin 2016 een dikke cult hit met het nummer ‘T-shirt van Metallica’. De cross-over van snoeiharde metal, hardcore en Vlaamse teksten is bijzonder en uiterst origineel, maar moet vooral niet al te serieus genomen worden. In 2020 verschijnt hun nieuwe plaat en gaat het vijftal gelukkig ook weer de podia op. Allez, gas erop!

Foto's van Fleddy Melculy

Foto Fleddy Melculy te ScumBash 2017 Foto Fleddy Melculy te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag Foto Fleddy Melculy te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag Foto Fleddy Melculy te Dynamo MetalFest 2023, Zaterdag Foto Fleddy Melculy te Dynamo MetalFest 2023, Zaterdag Foto Fleddy Melculy te Baroeg Open Air 2018
 
Bekijk alle 57 foto's van Fleddy Melculy

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws