concert: Ruben Annink in Effenaar op DONDERDAG 11 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ruben Annink
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ruben Annink in Effenaar) verplaatst naar donderdag 25 maart 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
11 JUN
RUBEN ANNINK Kleine zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Ruben Annink
Voorprogramma Gerson Main

EXTRA INFORMATIE

Ruben Annink laveert tussen de volksmuziek en de nederpop. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnik, Marco Borsato, Bløf, en Guus Meeuwis.

De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Met zijn nieuwe EP ‘Helderzien’ en een plek in het komende seizoen van Beste Zangers ligt de toekomst voor hem open!

Gerson Main
Gerson main werd landelijk bekend door zijn deelname aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Onlangs bracht hij de single ‘Van Adam voor Eva’ uit en staat er een nieuwe plaat, theatervoorstelling en dichtbundel gepland.

Foto's van Ruben Annink, Gerson Main

Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 11 foto's van Ruben Annink
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws