concert: De Kraaien in Merleyn

  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Kraaien
    Dijkpop 2012
DO.
01 OKT
DE KRAAIEN 20:00 uur Merleyn, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma De Kraaien

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 02 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 01 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Kraaien in Merleyn
Tickets De Kraaien:
do 01 okt
Merleyn, Nijmegen
€ 11,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je aankomend seizoen wederom met splinternieuwe, keiharde maar uberfrisse tracks .

Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in.
Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart . Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verassing wat ze meebrengen. Maar één ding is zeker, de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Kraaien in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van De Kraaien

Foto De Kraaien te Vestrock 2019 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te Solar Weekend 2013 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013
 
Bekijk alle 26 foto's van De Kraaien

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws