concert: The Brand New Heavies in Paard op MAANDAG 07 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Brand New Heavies in Paard) verplaatst naar zondag 17 januari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
07 SEP
THE BRAND NEW HEAVIES Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma The Brand New Heavies

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 01 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 07 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

The funk is back! The Brand New Heavies, één van de meest geliefde soul- en funkbands uit de jaren 90, zijn terug op tournee en vieren dertig jaar groove. Originele bandleden Sy Bartholemew, Andrew Lewy en zangeres Angela Ricci gaan de weg op om hun unieke sound van groove, funk, pop en fusion live op te voeren. Het trio speelt oude favorieten als ‘Dream on Dreamer‘, ‘Back To Love‘ en ‘You’ve Got A Friend‘, maar laat ook nieuw werk van recent uitgebrachte album ‘TBNH‘ horen. Op 1 april 2020 zijn de Britten te bewonderen in PAARD.

Gerelateerde concerten