concert: Degenerate / Hallowed Fire / Nafearya in De Flux op ZATERDAG 27 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Hallowed Fire
    Baroeg Open Air 2019
    © Anja de Bruijn
  • Hallowed Fire
    Baroeg Open Air 2019
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Degenerate / Hallowed Fire / Nafearya in De Flux) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
27 JUN
DEGENERATE / HALLOWED FIRE / NAFEARYA 20:00 uur De Flux, Zaandam
2020

EXTRA INFORMATIE

Zaterdag 27 juni is het weer tijd voor scheurende gitaren, dynamische zang en keihard groovende drums met Degenerate, Hallowed Fire & Nafearya!

Degenerate vindt zijn oorsprong in Purmerend en produceert strakke metal die bij liefhebbers van Children of Bodom, Testament en het oude Sepultura in de smaakt valt. In het voorjaar van 2016 bracht Degenerate zijn eerste demo uit en dit schijfje werd door pers uit binnen- en buitenland met het nodige trompetgeschal ontvangen. ‘’De demo bevat puike, melodieuze, groovy thrash metal. Het gitaarwerk klinkt moddervet en steekt vakkundig in elkaar’’, aldus Aardschok-oudegediende Gerrit Mesker. In November 2019 brachten de mannen nieuw materiaal uit. Met het mes tussen de tanden beklimt Degenerate de Nederlandse poppodia, de mannen staan garant voor een dikke moshpit en maken er ieder optreden een feestje van!

Foto's van Hallowed Fire, Nafearya

Foto Hallowed Fire te Baroeg Open Air 2019 Foto Hallowed Fire te Baroeg Open Air 2019 Foto Hallowed Fire te Baroeg Open Air 2019
 
Bekijk alle 3 foto's van Hallowed Fire