concert: Michelle David & The Gospel Sessions in Effenaar op ZATERDAG 21 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Michelle David & The Gospel Sessions
    Werfpop 2017
  • Michelle David & The Gospel Sessions
    Bluesrock Tegelen 2017
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Michelle David & The Gospel Sessions in Effenaar) verplaatst naar vrijdag 12 maart 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 NOV
MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS Kleine zaal, 19:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020

EXTRA INFORMATIE

Op persoonlijk vlak kreeg zangeres Michelle David begin 2019 een zware klap te verwerken, want ze kreeg borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Op hun derde album lieten ze hun voorliefde voor soul, funk en afrobeat horen. De hartverwarmende teksten gaven het publiek een boodschap van liefde en kracht.

Foto's van Michelle David & The Gospel Sessions

Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Michelle David & The Gospel Sessions te North Sea Jazz 2017 - Zondag Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Tuckerville 2017 Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Michelle David & The Gospel Sessions - 22/12 - Paradiso Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Bevrijdingsfestival Overijssel - 05/05 - Zwolle Foto Michelle David & The Gospel Sessions te Appelpop 2018
 
Bekijk alle 77 foto's van Michelle David & The Gospel Sessions

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws