concert: Brass Against in Doornroosje op DINSDAG 01 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Brass Against in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
01 DEC
BRASS AGAINST Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Brass Against

EXTRA INFORMATIE

Brass Against is een Amerikaans collectief van artiesten, geleid en gecureerd door Brad Hammonds. Hun doel is om, in dit politiek uitdagende tijdperk, op te staan tegen de gevestigde orde door middel van het het spelen van brass protestmuziek. Brass Against combineert rock en hip-hop tot een uitzonderlijk geheel met een politiek randje.

Ze zetten, naast eigen werk dat ze spelen, op geheel eigen wijze nummers naar hun hand van acts als Rage Against the Machine, Jane’s Addiction, Living Colour, Public Enemy, Kendrick Lamar, Fugees en nog vele anderen. Naar eigen zeggen zijn ze ‘boos, geïnspireerd en klaar voor verandering’. Ze hopen dat de muziek deze gevoelens bij hun publiek aanwakkert.

Gerelateerde concerten