concert: Dana Gavanski in Merleyn op ZONDAG 14 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dana Gavanski in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 MRT
DANA GAVANSKI 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Dana Gavanski

EXTRA INFORMATIE

Onlangs maakte Dana Gavanski diepe indruk als support voor Damien Jurado met haar prachtige sereen klinkende folk-liedjes. Ditmaal komt ze op eigen kracht en met haar band naar Merleyn.

Eind 2017 bracht de Canadese singer-songwriter haar eerste mini-album Spring Demos’ uit. Ze schreef deze collectie van nummers in Montreal waar ze vanwege haar studie naartoe verhuisde. Al snel vertrok ze naar Toronto waar ze samen ging spelen met lokale muzikanten en plannen maakte voor de release van haar debuutalbum. Met de toevoeging van een volwaardige band ontdekte Dana Gavanski een nieuw geluids terwijl ze het intieme karakter van haar muziek in stand hield. Haar album is geproduceerd door Mike Lindsay die je kan kennen van Tunng. Haar album ‘Yesterday is Gone’ verschijnt op 27 maart.

Foto's van Dana Gavanski

Foto Dana Gavanski te Motel Mozaïque 2024 Foto Dana Gavanski te Motel Mozaïque 2024 Foto Dana Gavanski te Motel Mozaïque 2024 Foto Dana Gavanski te Motel Mozaïque 2024 Foto Dana Gavanski te Motel Mozaïque 2024 Foto Dana Gavanski te Motel Mozaïque 2024
 
Bekijk alle 9 foto's van Dana Gavanski