concert: U2 L.A.vation in Mezz op ZATERDAG 29 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (U2 L.A.vation in Mezz) verplaatst naar vrijdag 29 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
29 MEI
U2 L.A.VATION Kleine zaal, 20:00 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma U2 L.A.vation

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 29 april 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

U2 tribute ion brengt vol trots, passie en respect een ode aan het repertoire van hun vier helden uit Dublin. Tijdens de show brengt de band op een verbazingwekkend nauwkeurige manier de meest memorabele elementen uit de carrière van U2 naar het podium. Als we liefhebbers mogen geloven komt geen enkele tribute- of coverband komt zó dicht in de buurt om de sounds en visuals van U2 te recreëren als ion. Geniet twee uur lang van hits als ‘Sunday Bloody Sunday’, ’Vertigo’ en ‘Bullet The Blue Sky’ en kom er zelf achter waarom ion de titel ‘The Worlds Greatest U2 Tribute’ verdiend!

Gerelateerde concerten