concert: 40UP in Neushoorn op ZATERDAG 13 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (40UP in Neushoorn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 JUN
40UP Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
Hoofdprogramma 40UP

EXTRA INFORMATIE

Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is 40UP verplaatst van vrijdag 20 maart 2020 naar zaterdag 13 juni 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je verhinderd zijn, dan kunnen de tickets worden geretourneerd.

Ook al begint het leven bij 40, dansen kun je bijna nergens meer. Gelukkig keert rondtoerend dansfeest 40UP terug naar Neushoorn en kun jij als 40-plussers weer met de voetjes van de vloer.

Als 40-plusser kon Harry de Winter bijna nergens meer dansen. Aangezien zijn voeten al te lang stilstonden, zag hij genoeg reden zijn eigen dansfeest te starten: 40UP. Sinds de eerste uitverkochte avond en met meer dan 60 feesten per jaar is het dansfeest een waar begrip in Nederland. Maak je klaar voor een bijzondere avond met herkenbare muziek, denk aan Wham!, Sting, Spiller, The Specials en meer, gemixt met videobeelden. Ga met je leeftijdsgenoten uit je dak op de lekkerste platen van toen en nu.