event: Kapot Lit By Double Cups in Effenaar op VRIJDAG 19 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kapot Lit By Double Cups in Effenaar) verplaatst naar zaterdag 28 november 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
19 JUN
KAPOT LIT BY DOUBLE CUPS Kleine zaal, 23:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 03 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 19 juni 2020.

EXTRA INFORMATIE

Van future sounds tot classic r&b en hiphop, funk, soul en trap, Kapot Lit got it all!

Kapot Lit. Een avond waar je lekker jezelf kan zijn en grootse herres kan komen zetten, een ontmoetingsplek voor jonge creatievelingen en liefhebbers van fijne muziek.

Van future sounds tot classic r&b en hiphop, funk, soul en trap je vindt het allemaal bij Kapot Lit. Deze avond is de overbrugging tussen de randstad en het zonnige zuiden waar Eindhoven de gekste is. Hier kun je de beste Dj's en producers bewonderen van Nederland en buitenland. Kom kwijt gaan samen met Kapot Lit!