concert: Kakkmaddafakka in Melkweg

  • Kakkmaddafakka
    Kakkmaddafakka - 27/3 - 013
    © Mitch Wolters
  • Kakkmaddafakka
    Kakkmaddafakka - 27/9 - Melkweg
    © Mitch Wolters
DO.
08 OKT
KAKKMADDAFAKKA OZ, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Kakkmaddafakka

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 11 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 08 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kakkmaddafakka in Melkweg
Tickets Kakkmaddafakka:
do 08 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 20,15

EXTRA INFORMATIE

Kakkamaddafakka uit Noorwegen kan gerust bestempeld worden als één van de meest ambitieuze, hard werkende indie bands van het moment. Het vijftal lijkt door niets te kunnen worden tegengehouden. In de jaren 2016 en 2017 brachten ze meerdere albums uit, tourden ze door Europa, werkten ze aan side-projects zoals Pish, terwijl hun energieke en spectaculaire live shows altijd even overtuigend en gepassioneerd bleven. Op het podium is dan ook precies waar hun muziek het beste tot zijn recht komt.

Muzikaal kun je er geen stempel op drukken, zo variëren de invloeden van indiepop, rock, hiphop, disco, jazz tot funk. Dansbaar is het in ieder geval zeker. De band heeft inmiddels zes albums op haar naam staan en in december 2019 verscheen de gloednieuwe single 'Baby'.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kakkmaddafakka in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Kakkmaddafakka

Foto Kakkmaddafakka te London Calling #2 2018 - Vrijdag Foto Kakkmaddafakka te MS Dockville Festival 2014 Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 27/9 - Melkweg Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 31/3 - Melkweg Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 31/3 - Melkweg Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 31/3 - Melkweg
 
Bekijk alle 49 foto's van Kakkmaddafakka

Gerelateerd nieuws