concert: Maarten Heijmans Zingt Ramses Shaffy in 013 op DINSDAG 02 FEBRUARI 2021

  • Maarten Heijmans
    Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam
    © Irwan Notosoetarso
  • Maarten Heijmans
    Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam
    © Irwan Notosoetarso
DI.
02 FEB
MAARTEN HEIJMANS ZINGT RAMSES SHAFFY Main, 19:00 uur 013, Tilburg
2021
Hoofdprogramma Maarten Heijmans

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 09 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 02 februari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Maarten Heijmans Zingt Ramses Shaffy in 013
Tickets Maarten Heijmans Zingt Ramses Shaffy:
di 02 feb
013, Tilburg
€ 27,90

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op zondag 1 december 2019 is het 10 jaar geleden dat Ramses Shaffy overleed. Voor Maarten was dit bijzondere eerbetoon mede aanleiding om alsnog te besluiten zijn favoriete Shaffy nummers in nieuwe arrangementen mét band op te nemen en op cd en vinyl uit te brengen. Op 1 december ziet het album ‘RAMSES’, opgenomen door Maarten Heijmans & Band, het levenslicht.

Maarten Heijmans ontvangt in 2015 een Gouden Kalf én een Emmy Award voor zijn overtuigende vertolking van de titelrol in de succesvolle TV-serie Ramses van Michiel van Erp. Na de opnames besluit hij een aantal nummers van nieuwe, eigen arrangementen te voorzien. amen met een club getalenteerde muzikanten komt de voorstelling ‘Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy’ tot stand. Een landelijke tour eindigt spectaculair met uitverkochte shows in Paradiso en Carré.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Maarten Heijmans Zingt Ramses Shaffy in 013 plaatsvindt.

Foto's van Maarten Heijmans

Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam
 
Bekijk alle 12 foto's van Maarten Heijmans

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws