concert: Jack Parow in Melkweg

  • Jack Parow
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra
  • Jack Parow
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra
WO.
07 OKT
JACK PAROW 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jack Parow
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jack Parow in Melkweg
Tickets Jack Parow:
wo 07 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 20,70

EXTRA INFORMATIE

‘Ek is die original donker dodgy Afrikaans rapper… I am from the future – like the Terminator or Blade. I make rap music that makes your girl walk funny’, aldus de Zuid-Afrikaan Jack Parow himself. Parow’s carrière nam een vogelvlucht met de hits ‘Cooler As Ekke‘ en ‘Dans Dans Dans‘. Daarnaast bracht hij zijn nieuwe album uit op het populaire hiphop label Top Notch en ging hij een samenwerking aan met De Jeugd van Tegenwoordig waarmee hij aantoont dat je voor een goed feest bij hem op het juiste adres bent. Om met Parow zijn eigen woorden te spreken: Spring Moederfokker!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jack Parow in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Jack Parow

Foto Jack Parow te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2011 Foto Jack Parow te Jack Parow - 28/5 - Tivoli Foto Jack Parow te Metropolis 2010 Foto Jack Parow te Metropolis 2010 Foto Jack Parow te Jack Parow - 28/5 - Tivoli Foto Jack Parow te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2011
 
Bekijk alle 16 foto's van Jack Parow

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws