concert: Jack Parow in Melkweg op WOENSDAG 07 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jack Parow
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra
  • Jack Parow
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jack Parow in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
07 OKT
JACK PAROW 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jack Parow

EXTRA INFORMATIE

‘Ek is die original donker dodgy Afrikaans rapper… I am from the future – like the Terminator or Blade. I make rap music that makes your girl walk funny’, aldus de Zuid-Afrikaan Jack Parow himself. Parow’s carrière nam een vogelvlucht met de hits ‘Cooler As Ekke‘ en ‘Dans Dans Dans‘. Daarnaast bracht hij zijn nieuwe album uit op het populaire hiphop label Top Notch en ging hij een samenwerking aan met De Jeugd van Tegenwoordig waarmee hij aantoont dat je voor een goed feest bij hem op het juiste adres bent. Om met Parow zijn eigen woorden te spreken: Spring Moederfokker!

Foto's van Jack Parow

Foto Jack Parow te Metropolis 2010 Foto Jack Parow te Jack Parow - 28/5 - Tivoli Foto Jack Parow te Metropolis 2010 Foto Jack Parow te Jack Parow - 28/5 - Tivoli Foto Jack Parow te Jack Parow - 28/5 - Tivoli Foto Jack Parow te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2011
 
Bekijk alle 16 foto's van Jack Parow

Gerelateerd nieuws