concert: Lewsberg in EKKO

VR.
25 SEP
LEWSBERG 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Lewsberg
Voorprogramma Real Farmer
Red Brut
Toegang 8 euro

EXTRA INFORMATIE

EXISTENTIËLE SPOKEN-WORD POST-PUNK VAN ROTTERDAMSE BODEM.

Het Rotterdams kwartet Lewsberg houdt van literatuur, dat mag duidelijk zijn. De band vernoemde zichzelf naar cultschrijver Robert Loesberg en bracht in 2018 haar zelfgetitelde debuut uit. Een album dat slacker, post-punk en de repetitieve kracht van The Velvet Underground combineert met existentialistische, spoken-word-achtige Engelse teksten - al dan niet in zwaar Nederlands accent - combineert. Het werd eigenlijk ook de hoogste tijd dat Karl Hyde en Ought hun Nederlandse evenbeeld zouden vinden. Nieuwe dubbelaar Cold Light of Day belooft alweer veel moois voor een nieuwe plaat, die Lewsberg in ACU zal presenteren.

Cash only

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lewsberg in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Lewsberg, Real Farmer, Red Brut

Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Lewsberg te Metropolis Festival 2018 Foto Real Farmer te Loose Ends 2019 Foto Real Farmer te Loose Ends 2019
 
Bekijk alle 4 foto's van Lewsberg
Bekijk alle 3 foto's van Real Farmer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws