concert: Maarten Heijmans in Paradiso op MAANDAG 08 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Maarten Heijmans
    Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam
    © Irwan Notosoetarso
  • Maarten Heijmans
    Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Maarten Heijmans in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
08 FEB
MAARTEN HEIJMANS Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Maarten Heijmans
Toegang 28,-

EXTRA INFORMATIE

Maarten Heijmans ontvangt in 2015 een Gouden Kalf én een Emmy Award voor zijn overtuigende vertolking van de titelrol in de succesvolle TV-serie Ramses van Michiel van Erp. Na de opnames besluit hij een aantal nummers van nieuwe, eigen arrangementen te voorzien. Samen met een club getalenteerde muzikanten komt de voorstelling ‘Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy’ tot stand. Een landelijke tour eindigt spectaculair met uitverkochte shows in Paradiso en Carré maar bij Maarten blijft er iets knagen.

Samen met drummer/producer Viktor van Woudenberg hergroepeert Maarten zijn band en duikt hij begin 2019 de studio in. Een groep van tien gelijkgestemden met wie Maarten zijn muzikale schetsen arrangeert, uitvoert en opneemt. “Het herarrangeren van de Shaffy nummers ging met deze mensen heel organisch, het voelde echt als een speeltuin. Juist omdat de teksten en de harmonieën al vastliggen konden we de rest helemaal vrij invullen.”

Foto's van Maarten Heijmans

Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam Foto Maarten Heijmans te Maarten Heijmans - Ramses - 01/12 Stadsschouwburg Amsterdam
 
Bekijk alle 12 foto's van Maarten Heijmans

Gerelateerd nieuws