concert: The Indien in Paradiso

  • The Indien
    London Calling loves Concerto 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • The Indien
    Life I Live 2015
    © Erik Knevelbaard
VR.
09 OKT
THE INDIEN Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Indien

EXTRA INFORMATIE

Moderne alt-pop, een passie voor psychedelia en soul uit de jaren 60 en hunkerende vocalen, dat is The Indien in een notendop. Opgericht in Rotterdam door frontvrouw Rianne Walther en gitarist Casper Talsma, bezorgde de band een groeiende status in Nederland sinds de release van EP’s ‘Cologne’ en ‘Hiatus’. Hun succes viel ook op bij het Britse label Disturbing London, met een platencontract als gevolg. Inmiddels heeft The Indien de tijd gevonden om zichzelf voor te stellen aan het Britse publiek met optredens tijdens NME’s Cinejam (gecureerd door Bastille’s Dan Smith) en het podium te delen met Tinie Tempah. In het voorjaar keren ze terug voor een optreden in de Kleine Zaal.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Indien in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van The Indien

Foto The Indien te The Indien - 27/12 - Paard van Troje Foto The Indien te The Indien - 27/12 - Paard van Troje Foto The Indien te The Indien - 27/12 - Paard van Troje Foto The Indien te The Indien - 27/12 - Paard van Troje Foto The Indien te Where The Wild Things Are 2016 - Zondag Foto The Indien te Life I Live 2015
 
Bekijk alle 43 foto's van The Indien

Gerelateerd nieuws