concert: Blackwave. in Merleyn (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Blackwave.
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Blackwave.
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Blackwave. in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
28 MEI
BLACKWAVE. 23:00 uur Merleyn, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Blackwave.
Concert uitverkocht
Blackwave. in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 28 mei
Blackwave. (verplaatst)
Merleyn, Nijmegen
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Het Antwerpse blackwave. is een hiphop duo bestaande uit producer Willem Ardui en rapper Jaywalker. De band viel met hun debuut EP in 2017 meteen op door hun heerlijke 90’s hiphop grooves. Beats geïnspireerd door The Roots, Prince en Parliament-Funkadelic.

Met een goede live reputatie en hun debuutalbum ‘ARE WE STILL DREAMING’ op zak komen zij naar Merleyn. blackwave. komt vanavond met een voltallige band (met blazers!) voor een avond onversneden live hiphop.

Foto's van Blackwave.

Foto Blackwave. te Pukkelpop 2019 - vrijdag Foto Blackwave. te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag Foto Blackwave. te Chef'Special - 14/12 - AFAS Live Foto Blackwave. te Waterpop 2018 Foto Blackwave. te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Blackwave. te Grasnapolsky zaterdag 2018
 
Bekijk alle 32 foto's van Blackwave.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws