concert: Herman Brood Academie on Tour in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Herman Brood Academie on Tour in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
26 MEI
HERMAN BROOD ACADEMIE ON TOUR Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Herman Brood Academie
Concert gratis
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

De Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Vanavond zie je de showcase van de beste bands van de Utrechtse school. Dit is een unieke kans om het huidige talent van Nederland te zien. Bands als Rondé, Emil Landman, Lakshmi en Banji zijn al eerder mee geweest op tour.

Deze editie reizen Daphne van Ditshuizen (bekend van The Voice), Kalaallit Nunaat, Two And A Half Girl en WAUS door het land. Op dinsdag 26 mei zijn de artiesten te zien in Paradiso.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws