concert: De Kraaien / Oost Wanted in Merleyn op DONDERDAG 01 OKTOBER 2020

  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
DO.
01 OKT
DE KRAAIEN / OOST WANTED 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma De Kraaien Oost Wanted
Toegang 11

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 01 oktober 2020.
Dat is 1302 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar uberfrisse tracks aankomend seizoen.

Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in.
Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart . Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.

Oost Wanted is een Overijssels rapduo en verzorgt de support voor De Kraaien. Oost Wanted richt zich voornamelijk op dansbare hiphop. Al vijf jaar treden ze door het hele land op met een energieke act, gevuld met rapnummers met een maatschappelijk randje.

Foto's van De Kraaien, Oost Wanted

Foto De Kraaien te Waterpop 2022 Foto De Kraaien te Parkpop 2013 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te Dijkpop 2012 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te Baroeg Open Air 2022
 
Bekijk alle 36 foto's van De Kraaien

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws