concert: De Kraaien / Oost Wanted in Merleyn

  • De Kraaien
    Dijkpop 2012
  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
DO.
01 OKT
DE KRAAIEN / OOST WANTED 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma De Kraaien Oost Wanted
Toegang 11

EXTRA INFORMATIE

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar uberfrisse tracks aankomend seizoen.

Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in.
Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart . Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.

Oost Wanted is een Overijssels rapduo en verzorgt de support voor De Kraaien. Oost Wanted richt zich voornamelijk op dansbare hiphop. Al vijf jaar treden ze door het hele land op met een energieke act, gevuld met rapnummers met een maatschappelijk randje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Kraaien / Oost Wanted in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van De Kraaien, Oost Wanted

Foto De Kraaien te Parkpop 2013 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te Solar Weekend 2013 Foto De Kraaien te Vestrock 2019 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te Parkpop 2013
 
Bekijk alle 26 foto's van De Kraaien

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws