concert: Dorona Alberti - The Music from James Bond in Koninklijk Theater Carré

WO.
09 SEP
DORONA ALBERTI - THE MUSIC FROM JAMES BOND 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Dorona Alberti

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 18 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 09 september 2020.

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

n het voorjaar van 2020 dompelen Dorona Alberti (Gare du Nord) en haar ensemble zich onder in de wereld van spionage en glamour met het programma The Music from James Bond. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij. Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound die zowel nostalgisch als tijdloos is.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. Kortom: de ultieme sound van deze films met Dorona Alberti en haar ensemble. Ze is een performer met een weergaloze stem en, waar nodig, het grote gebaar.

The Music from James Bond is een theatraal concert dat zowel intiem als groots is!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Koninklijk Theater Carré in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dorona Alberti - The Music from James Bond in Koninklijk Theater Carré plaatsvindt.