concert: Edwin Evers Band in 013 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Edwin Evers Band in 013) verplaatst naar donderdag 28 januari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 JUN
EDWIN EVERS BAND Main, 19:30 uur 013, Tilburg
2020
Hoofdprogramma Edwin Evers Band

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 05 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 14 juni 2020.

EXTRA INFORMATIE

De Edwin Evers Band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong en oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws