concert: Van der Graaf Generator in Paradiso

DI.
08 SEP
VAN DER GRAAF GENERATOR Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Van der Graaf Generator

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 23 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 08 september 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Van der Graaf Generator in Paradiso
Tickets Van der Graaf Generator:
di 08 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 33,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Van der Graaf Generator wordt in 1967 in Manchester opgericht door zanger/gitarist Peter Hammill, drummer Chris Judge en toetsenist Nick Peame. De muziek wordt vandaag de dag bestempeld als progressieve rock, maar was in die tijd vooral zeer experimenteel en kunstzinnig. De bandnaam ontlenen ze van de machine die statische energie opwekt.
Nog voor het succes gaat de band kort uit elkaar, maar in de jaren '70 lukt het toch met het tweede album 'The Least We Can Do Is Wave At Eachother' , dat met name in Italië voor veel fans zorgt. Echt commercieel blijft uit, maar dat weerhoudt Van der Graaf Generator er niet van om 13 albums uit te brengen en over de hele wereld te toeren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Van der Graaf Generator in Paradiso plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws