concert: Leif Vollebekk in Rotown op DONDERDAG 15 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Leif Vollebekk in Rotown) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
15 OKT
LEIF VOLLEBEKK 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Leif Vollebekk

EXTRA INFORMATIE

Leif Vollebekk, afkomstig uit Ottawa, Canada, is een multi-instrumentalist en songwriter, bekend om zijn sombere, melancholische popsongs over thema's als verlangen, lang verloren liefde en avontuur. Tijdens zijn jeugd en tienerjaren ontdekte hij de muziek van Bob Dylan, Neil Young en Lou Reed, terwijl hij sterke affiniteit ontwikkelde met de geschriften en werken van Beat Generation-auteurs Allen Ginsberg en Charles lebekks derde plaat Twin Solitude werd genomineerd voor de prestigieuze Polaris-prijs, waardoor zijn soulvolle, emotionele pop plots werd blootgesteld aan een groeiend aantal luisteraars. Voor zijn vierde album, het hardere, meer rock-georiënteerde album New Ways verscheen in 2019.