concert: Dossier Boombap in Merleyn op ZATERDAG 12 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Def P
    Public Enemy - 12/06 - Paradiso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dossier Boombap in Merleyn) verplaatst naar vrijdag 02 april 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
12 DEC
DOSSIER BOOMBAP 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma 't Gilde De Kamer Def P McGyver
Concert uitverkocht
Dossier Boombap in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Als het rechtssysteem corrupt is, de ziekenzorg ziek, het nieuws fake en zelfs de soep van plastic is, wie de fok reanimeert dan nog de echte boombap in het Nederlandse hiphopdossier? Check deze onverschrokken line-up met Def P van Dossier Boombap.

Aangevoerd door de grondlegger van de nederhop, de frontman van Osdorp Posse: Def P. Ook McGyver heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. De Nederlands-Canadees is de allereerste NL kampioen freestyle rap en nummer 5 van de world championships (End of the Weak, Praag 2017). Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek. Verder maken ook De Kamer en T’ Gilde hun opwachting en draaien Daan & Pikor de avond aan elkaar. Maak je borst nat voor een avondje onvervalste rauwe hiphop.

Foto's van Def P, McGyver

Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van Def P

Gerelateerd nieuws