concert: Dossier Boombap in Merleyn

ZA.
12 DEC
DOSSIER BOOMBAP 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma 't Gilde De Kamer Def P McGyver
Bestel tickets voor dit concert
Dossier Boombap in Merleyn is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 12 dec
Dossier Boombap: Def P + Mcgyver + De Kamer (uitverkocht)
Merleyn, Nijmegen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Als het rechtssysteem corrupt is, de ziekenzorg ziek, het nieuws fake en zelfs de soep van plastic is, wie de fok reanimeert dan nog de echte boombap in het Nederlandse hiphopdossier? Check deze onverschrokken line-up met Def P van Dossier Boombap.

Aangevoerd door de grondlegger van de nederhop, de frontman van Osdorp Posse: Def P. Ook McGyver heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. De Nederlands-Canadees is de allereerste NL kampioen freestyle rap en nummer 5 van de world championships (End of the Weak, Praag 2017). Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek. Verder maken ook De Kamer en T’ Gilde hun opwachting en draaien Daan & Pikor de avond aan elkaar. Maak je borst nat voor een avondje onvervalste rauwe hiphop.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dossier Boombap in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van Def P, McGyver

Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van Def P

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws