concert: Dan Croll in Paradiso

  • Dan Croll
    London Calling 2013 #2 - Dag 1
    © Gertjan van der Loo
  • Dan Croll
    London Calling 2013 #2 - Dag 1
    © Gertjan van der Loo
DO.
10 SEP
DAN CROLL Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Dan Croll

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor maandag 16 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 10 september 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dan Croll in Paradiso
Tickets Dan Croll:
do 10 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 17,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Britse songwriter Dan Croll maakt opgewekte elektronische indiepopnummers, waarin synths, soulvolle zanglijnen en verslavende melodieën onmisbaar zijn. Maar pin hem niet volledig vast op deze beschrijving, want Croll is ook niet vies van een potje stevige gitaren of groovende disco-invloeden hier en daar. Zo verklaarde hij in een interview met Clash Music: “I’m skittish, genre-wise. My aim is to approach pop from an unusual angle”. Na het uitkomen van zijn tweede album ‘Emerging Adulthood’ (2017) was het even stil rondom de muzikant, maar nu is hij weer terug met twee nieuwe singles.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dan Croll in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Dan Croll

Foto Dan Croll te Bear's Den - 16/11 - Effenaar Foto Dan Croll te London Calling 2013 #2 - Dag 1 Foto Dan Croll te London Calling 2013 #2 - Dag 1 Foto Dan Croll te Bear's Den - 16/11 - Effenaar Foto Dan Croll te Bear's Den - 16/11 - Effenaar Foto Dan Croll te London Calling 2013 #2 - Dag 1
 
Bekijk alle 7 foto's van Dan Croll

Gerelateerd nieuws