concert: Happy Mondays in Paradiso op ZATERDAG 09 JANUARI 2021

ZA.
09 JAN
HAPPY MONDAYS Grote Zaal, 19:45 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Happy Mondays

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 14 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 09 januari 2021.

Concert uitverkocht
Happy Mondays in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 09 jan
Happy Mondays
Paradiso, Amsterdam
€ 39,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Happy Mondays aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Happy Mondays heeft een onmiskenbare invloed gehad op de muziekscene van Manchester in de late jaren tachtig en het begin van de jaren negentig. De uitbundige rave-rockers transformeerden hun alternatieve popmuziek door elementen van soul en psychedelica te integreren met de ritmische basis van house. Het resulteerde in een kleurrijk, sprankelend en fris geluid dat een brug sloeg tussen alternatieve popmuziek en de clubcultuur. Nu komt de legendarische Madchester-band in volledige bezetting naar Paradiso als onderdeel van hun ‘The Greatest Hits’-tournee, waarbij nummers als ‘Step On’, ‘Kinky Afro’, ‘Loose Fit’ en ‘24 Hour Party People’ niet mogen ontbreken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Happy Mondays in Paradiso plaatsvindt.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan