concert: Floor Jansen in AFAS Live (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Floor Jansen
    Floor Jansen - 30/01 - 013
    © Marc de Jong
  • Floor Jansen
    Floor Jansen - 23/01 - Doornroosje
    © Jarka van der Velden


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Floor Jansen in AFAS Live) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
24 MEI
FLOOR JANSEN Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Floor Jansen
Voorprogramma Henk Poort

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 24 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 24 mei 2020.

Concert uitverkocht
Floor Jansen in AFAS Live is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 24 mei
Floor Jansen - rescheduled!
AFAS Live, Amsterdam
€ 38,08

EXTRA INFORMATIE

Aanvang 20.00 uur.

De metalfans wisten al langer: Floor Jansen is één van de allerbeste zangeressen van Nederland. Sinds kort kunnen ook de niet-metalfans zeggen dat dat absoluut het geval is. Ze heeft een imposant oeuvre opgebouwd: van haar eerdere bands ReVamp en After Forever tot haar huidige band Nightwish, waarmee ze over de hele wereld stadions uitverkoopt. Met Nightwish is ze op 23 en 24 november 2020 te zien in Ziggo Dome Amsterdam. Floor is de meest succesvolle Nederlandse zangeres in het buitenland en werkte met talloze grote namen in het metalgenre, waaronder Sabaton en Ayreon.

Het was even schrikken voor de conservatieve metalfan toen Floor aankondigde mee te doen aan De Beste Zangers. Maar ze liet in het TV-programma haar veelzijdigheid nog maar eens zien. Van popballads tot opera en van Nederlandstalig tot Latin: Floor kan het allemaal. En eindelijk krijgt ze ook in Nederland de erkenning die ze verdient.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Floor Jansen, Henk Poort

Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 30/01 - 013 Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 30/01 - 013 Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 30/01 - 013 Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 30/01 - 013 Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 23/01 - Doornroosje Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 30/01 - 013
 
Bekijk alle 28 foto's van Floor Jansen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws