concert: Douglas Dare in EKKO op ZONDAG 01 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Douglas Dare
    Le Guess Who? 2013 - dag 3
    © Tim van Veen
  • Douglas Dare
    Le Guess Who? 2013 - dag 3
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Douglas Dare in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
01 NOV
DOUGLAS DARE 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Douglas Dare
Toegang 12,50 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

BRITS SINGER-SONGWRITER EN BRILJANT PIANIST UIT ERASED TAPES STAL

De Engelse zanger en pianist Douglas Dare brengt 21 februari nieuw album Milkteeth uit via Erased Tapes. Het label wat al weer enige jaren verantwoordelijke is voor de prachtigste releases in avant-garde en experimentele elektronische muziek. Douglas laveert op eerdere albums Aforger (2016) en Whem (2014) tussen klassieke pianosounds, duistere soundscapes en pulserende elektronische beats. Met nieuw album Milkteeth slaat hij een nieuwe weg in en levert hij zijn meest gestripte album tot nu toe. We horen een zelfverzekerde Douglas die alle ruimte neemt om te refleceteren op het leven, de pijn, het plezier en zijn jeugd. Waar hij eerder vooral bekend stond als pianist, koos hij voor Milkteeth een nieuw instrument wat in veel nummers een belangrijke rol speelt, de autoharp.

Foto's van Douglas Dare

Foto Douglas Dare te Le Guess Who? 2013 - dag 3 Foto Douglas Dare te Le Guess Who? 2013 - dag 3 Foto Douglas Dare te Le Guess Who? 2013 - dag 3 Foto Douglas Dare te Le Guess Who? 2013 - dag 3 Foto Douglas Dare te Le Guess Who? 2013 - dag 3 Foto Douglas Dare te Le Guess Who? 2013 - dag 3
 
Bekijk alle 7 foto's van Douglas Dare

Gerelateerd nieuws