concert: The Slow Show in Maassilo op ZONDAG 27 FEBRUARI 2022

  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
27 FEB
THE SLOW SHOW 20:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma The Slow Show
Voorprogramma Studio Electrophonique
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Slow Show in Maassilo
Tickets The Slow Show
KIES TICKET
zo 27 feb
The Slow Show
Maassilo, Rotterdam
€ 20,00
zo 27 feb
The Slow Show
Maassilo, Rotterdam
€ 20,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het leven vliegt voorbij en daarom is The Slow Show een band om te koesteren. De groep is vernoemd naar een nummer van The National en schrijft popmuziek om het grote plaatje en de lange termijn te laten inklinken. De liedjes hebben een herfstige pracht maar onthullen een tweede gezicht in de details. Alles aan The Slow Show is dienend aan het onmiskenbare stemgeluid van zanger Robert Goodwin dat bezeten, expressief en vol met littekens is.

Op het album Lust And Learn breekt het geluid van The Slow Show open door een klein beetje tegen de gewoonlijke werkwijze aan te schuren. Veel liedjes, zoals Vagabond en Sharp Scratch, bewaren de spontaniteit en het schetsmatige van de originele demo’s, als broodnodig tegenwicht van alle verfijnde instrumentatie. Het is daardoor de meest eclectische plaat van The Slow Show tot nu toe: de romantiek en het ornamentele vernuft gaan hand in hand met onafgemaakte tekstflarden en speelse experimenten met samples en synths.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Maassilo in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Slow Show in Maassilo plaatsvindt.

Foto's van The Slow Show, Studio Electrophonique

Foto The Slow Show te The Slow Show - 15/10 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet
 
Bekijk alle 52 foto's van The Slow Show

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan