concert: Thank God It's Donna in Melkweg op DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Thank God It's Donna in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
17 DEC
THANK GOD IT'S DONNA OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Toegang € 28,75

EXTRA INFORMATIE

Zangeres Carolina Dijkhuizen en Gare Du Nord komen samen om alle hits van Donna Summer te spelen in deze shiny show vol 70’s en 80’s disco spektakel. Donna Summer, ook wel The Queen of Disco genoemd, bracht ons liedjes als ‘Hot Stuff’, ‘Bad Girls’ en ‘Love To Love You Baby’. Om deze klassiekers tot leven te brengen heeft Gare Du Nord voor de gelegenheid een heus orkest samengesteld en de immens talentvolle zangeres Carolina Dijkhuizen gevraagd om de geest van Summer te doen herleven met Thank God It’s Donna!