concert: The Rumjacks in Melkweg op DONDERDAG 13 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Rumjacks in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
13 AUG
THE RUMJACKS OZ, 18:30 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Rumjacks

EXTRA INFORMATIE

Na The Pogues, Dropkick Murphys en Flogging Molly zijn er The Rumjacks: vijf losgeslagen, zweterige Australiërs met Ierse roots en een flinke dosis punk in hun donders die het heilige vuur van de folkpunk in leven houden. Hun fantastische debuutalbum 'Gang of New Holland' uit 2010 bezorgde hen voorprogrammaspots bij Gogol Bordello en UK Subs. In 2015 was er eindelijk opvolger 'Sober & Godless' en sindsdien laat de band weer een chaos achter met de ultieme Ierse feestjes waar hun optredens onvermijdelijk op uitlopen. Dus sla die Guinness achterover en werp jezelf die moshpit in!

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws