concert: Billy & Bloomfish in Sint-Jacobskapel (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Billy & Bloomfish in Sint-Jacobskapel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
BILLY & BLOOMFISH 20:30 uur Sint-Jacobskapel, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Billy & Bloomfish
Toegang Kaarten: €16,00 in de voorverkoop (excl. adm.kosten), €19,00 aan de deur.

EXTRA INFORMATIE

Op zaterdagavond 18 april om 20:30u. komen Billy & Bloomfish bij Cozy Concerts Nijmegen optreden in de Sint-Jacobskapel.
Billy & Bloomfish, afkomstig uit Antwerpen, maken indruk met hun pure en rauwe, maar ook bloedstollend mooie harmonieuze stemmen én eigenwijs gitaarspel. Hun muziek put rijkelijk uit stromingen zoals roots, americana en blues met een vleugje country en southern soul. Een concert van dit tweetal is dan ook een belevenis in meervoud van samenzang en samenspel waar bovendien het plezier vanaf spat. Twee prachtige én krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee die je met hart en ziel meenemen op een muzikale trip. Hun instrumentarium bevat een tweetal bijzondere Chinese maangitaren, kortom een lust voor oog en oor.