concert: Tank and the Bangas in Doornroosje (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tank and the Bangas
    Lowlands 2017 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Tank and the Bangas
    Lowlands 2017 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tank and the Bangas in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
26 AUG
TANK AND THE BANGAS Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Tank and the Bangas

EXTRA INFORMATIE

Tank and the Bangas heeft een CV waar veel andere artiesten jaloers op kunnen zijn. De jazzy hiphop-soul-funk-gospelgroep won met een fantastisch filmpje vorig jaar het NPR Music Tiny Desk Contest. Een wedstrijd van de legendarische gelijknamige sessie-reeks van de Amerikaanse Publieke omroep. Daarna speelden Tarriona ‘Tank’ Ball en de haren festivals als Lowlands en Pukkelpop plat.

Onder aanvoering van zangeres en slam-poet Tank -met haar scherpe raps en gedichten- durven the Bangas te experimenteren en buiten de lijntjes te kleuren. Met onweerstaanbare grooves, een verfrissende onvoorspelbaarheid en een flinke dosis positieve energie. Vol charisma en vermaak. De uit New Orleans afkomstige groep schakelt moeiteloos tussen poëzie, rap en zang maar ook stijlen als soul, funk, gospel, rhytm ’n blues en hiphop.

Absolute aanrader voor liefhebbers van Erykah Badu, Jamila Woods, Jill Scott, Vulfpeck, Noname, Anderson Paak, Lizzo.

Foto's van Tank and the Bangas

Foto Tank and the Bangas te Lowlands 2017 - Zondag Foto Tank and the Bangas te Lowlands 2017 - Zondag Foto Tank and the Bangas te Lowlands 2017 - Zondag Foto Tank and the Bangas te Lowlands 2017 - Zondag Foto Tank and the Bangas te Lowlands 2017 - Zondag Foto Tank and the Bangas te Lowlands 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 6 foto's van Tank and the Bangas

Gerelateerd nieuws