concert: Davina Michelle in AFAS Live op WOENSDAG 03 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Davina Michelle
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
  • Davina Michelle
    P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Davina Michelle in AFAS Live) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
03 JUN
DAVINA MICHELLE Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Davina Michelle

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 27 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 03 juni 2020.

Concert uitverkocht
Davina Michelle in AFAS Live is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Aanvang: 20.00 uur

In 2017 plaatste Davina Michelle een cover van P!NK's nummer ‘What About Us’ op haar Youtube-kanaal. De onverwachte, positieve reactie van het internationaal popicoon P!NK, zorgde ervoor dat de zangeres in korte tijd bekend werd in zowel Nederland als Amerika. Sindsdien is haar carrière in een stroomversnelling terechtgekomen en scoort ze in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang,’ ‘Skyward,’ ‘Hoe Het Danst (met Marco Borsato en Armin van Buuren)’ en ‘Better Now.’ Daarnaast opende ze afgelopen zomer het concert van P!nk op het Malieveld, waar ze voor 50.000 mensen een optreden gaf en stond ze op diverse festivals, waaronder Pinkpop. LET OP: dit is het verplaatste concert van donderdag 27 maart. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Foto's van Davina Michelle

Foto Davina Michelle te CuliNESSE 2019 Foto Davina Michelle te Concert at Sea 2022 Foto Davina Michelle te Pinkpop 2019 - Zaterdag Foto Davina Michelle te Davina Michelle - 07/12 - AFAS Live Foto Davina Michelle te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Davina Michelle te Concert at Sea 2022
 
Bekijk alle 122 foto's van Davina Michelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws