concert: Davina Michelle in AFAS Live (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Davina Michelle
    P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag
    © Anne-Marie Kok
  • Davina Michelle
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Davina Michelle in AFAS Live) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
02 JUN
DAVINA MICHELLE Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Davina Michelle

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 26 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 02 juni 2020.

Concert uitverkocht
Davina Michelle in AFAS Live is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Aanvang: 20.00 uur

In 2017 plaatste Davina Michelle een cover van P!NK's nummer ‘What About Us’ op haar Youtube-kanaal. De onverwachte, positieve reactie van het internationaal popicoon P!NK, zorgde ervoor dat de zangeres in korte tijd bekend werd in zowel Nederland als Amerika. Sindsdien is haar carrière in een stroomversnelling terechtgekomen en scoort ze in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang,’ ‘Skyward,’ ‘Hoe Het Danst (met Marco Borsato en Armin van Buuren)’ en ‘Better Now.’ Daarnaast opende ze afgelopen zomer het concert van P!nk op het Malieveld, waar ze voor 50.000 mensen een optreden gaf en stond ze op diverse festivals, waaronder Pinkpop. LET OP: dit is het verplaatste concert van donderdag 26 maart. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Davina Michelle

Foto Davina Michelle te CuliNESSE 2019 Foto Davina Michelle te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Davina Michelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Davina Michelle te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Davina Michelle te Festival Strand 2019 Foto Davina Michelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 47 foto's van Davina Michelle

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws