concert: Musici van het Koninklijk Concertgebouworkest in Muziekgebouw aan 't IJ op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Musici van het Koninklijk Concertgebouworkest in Muziekgebouw aan 't IJ) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
MUSICI VAN HET KONINKLIJK CONCERTGEBOUWORKEST 14:15 uur Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
2020
Toegang Volwassenen: € 30,00
CJP en Stadspas: € 24,00
Early Bird (13 – 30 jaar): € 12,50
Een pauzedrankje is bij de prijs inbegrepen

EXTRA INFORMATIE

Johannes Brahms was niet geheel wie hij lijkt. Onder het klassieke oppervlak van zijn werken sluimeren altijd de pakkende ritmes en harmonieën van de Hongaarse volksmuziek. Reden genoeg om zijn geheime liefde wereldkundig te maken. Speciale gasten zijn de charismatische celliste Lidy Blijdorp en een supervirtuoos met een betoverende glimlach, Vasile Luca.

Samen met klarinettist Arno Piters en andere KCO-musici bouwen ze een karakteristiek programma. Sprankelende virtuositeit en snikkende melodieën wisselen elkaar in rap tempo af. Mocht u er ook na de gebruikelijke toegiften nog geen genoeg van hebben: u kunt vandaag ook een huisconcert met onze topmusici winnen.