concert: SHMLSS in Merleyn op ZATERDAG 23 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • SHMLSS
    Breda Barst 2019 Zaterdag
    © Marc de Jong


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (SHMLSS in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
SHMLSS 23:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma SHMLSS
Toegang 5

EXTRA INFORMATIE

In 2012 werd heel Nijmegen wakker geschud met een explosie van de de bekende fabriek Electrabel. Acht jaar later knallen we er met een gelijke explosie in met Electrobel, hét nieuwe house-feest in Merleyn! Met Electrobel bieden we het beste van oude én nieuwe house een nieuw thuis in Merleyn.

Vaandaag is het tijd voor de tweede editie van Electrobel! Deze keer zullen de jongens van SHMLSS Merleyn vakkundig komen afbreken. Ook vaste Electrobel-DJ’s Jeronimus en Deedee zijn erbij om het feest helemaal af te maken. Verwacht weer een hele hoop dikke beats en synths en rave de hele nacht door op de beste house, electro en stevige disco muziek!

Gratis toegang voor 00:00!

Foto's van SHMLSS

Foto SHMLSS te Breda Barst 2019 Zaterdag
 
Bekijk alle 1 foto's van SHMLSS