event: PopQuiz Live! in Neushoorn (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (PopQuiz Live! in Neushoorn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
29 MEI
POPQUIZ LIVE! 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
Concert gratis
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Denk jij alles te weten over popmuziek? Grijp dan nu je kans! Het is tijd voor weer een nieuwe editie van PopQuiz Live!

Popgeschiedenis: daar draait het vanavond om. In grappige, cryptisch of totaal onverwacht vragen testen we jouw muziekkennis. Ook deze editie is er weer een liveband aanwezig voor de nodige muzikale ondersteuning, en om jullie hersenen te doen kraken, natuurlijk. Het wordt een gezellig avond, waarbij het bier rijkelijk vloeit. De winnaars gaan naar huis met een stapel toegangskaarten voor een Neushoorn-concert naar keuze.

Wil jij ook meedoen? Dat kan! Vorm dan een team van maximaal vier personen, verzin een muzikale en intimiderende teamnaam en geef dit vóór 28 mei door via wietze@. Let op: vol = vol! Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen? Dan kun je jouw team altijd nog op de avond zelf aanmelden. Bereid je voor op de leukste popquiz van het Noorden en win samen met al je vrienden die vrijkaarten!