concert: Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners in Kursaal Oostende op VRIJDAG 29 JANUARI 2021

VR.
29 JAN
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE - BURN-OUT VOOR BEGINNERS 20:00 uur Kursaal Oostende, Oostende
2021

EXTRA INFORMATIE

In januari ’20 speelde Arnout 2 uitverkochte voorstellingen in de Lotto Arena. De vraag naar tickets blijft echter dusdanig hoog, vandaar deze extra voorstelling in Oostende.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Kursaal Oostende in Oostende? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Arnout van den Bossche - Burn-out voor beginners in Kursaal Oostende plaatsvindt.