concert: Terra Volta in Paco Plumtrek op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Terra Volta in Paco Plumtrek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
TERRA VOLTA 20:30 uur Paco Plumtrek, Almelo
2020
Hoofdprogramma Terra Volta
Toegang 8 euro, reserveren via website Paco Plumtrek

EXTRA INFORMATIE

Terra Volta gebruikt een mix van multiculturele invloeden uit verschillende hoeken van de wereld, van ska en reggae tot Balkan, Afrikaanse en Caribische geluiden om een vrolijke en levendige muzikale ervaring te creëren. Ze debuteerden met hun EP "Revelry" in 2018. Gloednieuw in 2020 is de release van de single Boo Boo Man die je in maart al naar de zomer brengt!
Afkomstig uit Nijmegen, begon deze opwindende Nederlandse band zijn leven als kleine akoestische jamband.
Terra Volta is nu geëvolueerd naar een dynamisch achtkoppig feestpakket, dat elk publiek verandert in een dansend publiek.
Nou, dat willen we nog wel eens zien in Almelo!