concert: Käsekuchen in Paco Plumtrek op ZONDAG 15 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Käsekuchen in Paco Plumtrek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
15 MRT
KÄSEKUCHEN 15:30 uur Paco Plumtrek, Almelo
2020
Toegang 8 euro - reserveren via website Paco Plumtrek

EXTRA INFORMATIE

Käsekuchen maakte op de valreep naar het huidige millennium een prachtige CD die werd opgepikt door de Berlijnse Liedermacherscene en door de VPRO.
20 jaar later vindt een eenmalige reünie plaats en wel in Almelo bij Paco Plumtrek, waarmee zij een gezamenlijke achtergrond hebben als straatartiesten in Japan en Taiwan. Ook onder de naam Gruppo Sentimento maakten zij furore, zij het met een totaal ander repertoire.

Käsekuchen bestaat uit: Bernd Jaunich - zang en gitaar; Dirk Witvoet - zang, bas en gitaar; Tom van Wijngaarden - zang, gitaar en bas; Eric Zwaan - zang en drums.

Kijk voor een indruk op You Tube naar Das Reh en naar Das Mädchen Aus Der Okonomiyakibar