concert: We Came As Romans in 013 op VRIJDAG 29 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • We Came As Romans
    Vans Warped Tour NL 2013
    © Tim van Veen
  • We Came As Romans
    Vans Warped Tour NL 2013
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (We Came As Romans in 013) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
29 MEI
WE CAME AS ROMANS Next, 20:00 uur 013, Tilburg
2020
Hoofdprogramma We Came As Romans

EXTRA INFORMATIE

We Came As Romans is na 2 jaar terug in Nederland. En dat mag een klein mirakel heten. De Amerikaanse metalcore formatie werd gevormd in Michigan in 2005 en wist zich gelijk te onderscheiden met een mix van post-hardcore en melodic screamo, waarin positieve teksten samensmelten met orkestrale invloeden en verpletterende breakdowns. Met singles als 'Hope' en hun recentere werk 'Cold Like War' en 'Fade Away' laten de mannen uit Troy keer op keer zien waar ze voor staan. Maar toen sloeg het noodlot toe. In 2018 overleed vocalist Kyle Pavone op 28-jarige leeftijd aan een overdosis. Hoe ga je daar als band mee om? We Came As Romans besloot dat het niet goed voelde om Kyle te vervangen, maar ter ere van hem wél door te gaan met optreden. Dat brengt We Came As Romans vanavond naar 013, waar ze de Next zullen vullen met hun krachtige sound.

Foto's van We Came As Romans

Foto We Came As Romans te We Came As Romans - 30/4 - Bolwerk Foto We Came As Romans te Vans Warped Tour NL 2013 Foto We Came As Romans te Vans Warped Tour NL 2013 Foto We Came As Romans te We Came As Romans - 30/4 - Bolwerk Foto We Came As Romans te Graspop Metal Meeting 2016 dag 3 Foto We Came As Romans te Jera On Air 2014 - Dag 2
 
Bekijk alle 20 foto's van We Came As Romans

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden