concert: The John Abercrombie Tribute in Paard op WOENSDAG 08 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The John Abercrombie Tribute in Paard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 APR
THE JOHN ABERCROMBIE TRIBUTE Paard Café, 20:30 uur Paard, Den Haag
2020
Toegang 10,-

EXTRA INFORMATIE

The John Abercrombie Tribute is een project van drie muzikanten. Deze hebben elk een bijzondere band met de in augustus 2017 overleden Amerikaanse gitarist en componist John Abercrombie. Op 8 april 2020 treden zij op ons in Paard.

Naast een geweldig gitarist was John Abercrombie een begenadigd componist. Bekend is zijn duo met Ralph Towner en het John Abercrombie Quartet (met Michael Brecker, Peter Erskine en Marc Johnson). Later ook het duo met Marc Copeland. John is te horen op meer dan 65 albums. Zijn intuïtieve, melodische en diepgaande harmonieën geven zijn composities zijn persoonlijke signatuur. Dit kan omschreven worden als contemplatief, sensitief en zoals hij het zelf omschreef ‘not in your face’.