concert: Douwe Bob - theatertour 2021 in Theater aan de Schie op ZATERDAG 27 MAART 2021

  • Douwe Bob
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Douwe Bob
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
ZA.
27 MRT
DOUWE BOB - THEATERTOUR 2021 Theater aan de Schie, Schiedam
2021
Hoofdprogramma Douwe Bob

EXTRA INFORMATIE

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Tijdens deze avond gaat Douwe terug naar de basis en zoekt hij de intimiteit op met zijn toeschouwers. Kleine setting, grote liedjes! Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater aan de Schie in Schiedam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Douwe Bob - theatertour 2021 in Theater aan de Schie plaatsvindt.

Foto's van Douwe Bob

Foto Douwe Bob te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto Douwe Bob te Central Park 2019 Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 25/03 - Afas Live Foto Douwe Bob te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 04/11 - Metropool Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 25/03 - Afas Live
 
Bekijk alle 254 foto's van Douwe Bob

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws