concert: Douwe Bob - theatertour 2021 in Theater aan de Schie op ZATERDAG 27 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Douwe Bob
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Douwe Bob
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Douwe Bob - theatertour 2021 in Theater aan de Schie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
27 MRT
DOUWE BOB - THEATERTOUR 2021 Theater aan de Schie, Schiedam
2021
Hoofdprogramma Douwe Bob

EXTRA INFORMATIE

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Tijdens deze avond gaat Douwe terug naar de basis en zoekt hij de intimiteit op met zijn toeschouwers. Kleine setting, grote liedjes! Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Foto's van Douwe Bob

Foto Douwe Bob te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Douwe Bob te Night of The Proms Rotterdam Foto Douwe Bob te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 10/09 - Dordrechts museum Foto Douwe Bob te Pinkpop 2016 - Zondag Foto Douwe Bob te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 271 foto's van Douwe Bob

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws