concert: Fritz Kalkbrenner in Paradiso

DO.
01 OKT
FRITZ KALKBRENNER Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Fritz Kalkbrenner
Voorprogramma Gunjah

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 13 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 01 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fritz Kalkbrenner in Paradiso
Tickets Fritz Kalkbrenner:
do 01 okt
Paradiso, Amsterdam
€ 27,50

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

FRITZ KALKBRENNER groeide op in de kille wijken van Oost-Berlijn en nam actief deel aan de anarchistische techno-chaos die direct na de val van de Berlijnse muur volgde, toen vrijheid (in het nachtcircuit) nieuw leven werd ingeblazen. De Duitser, niet te verwarren met zijn net zo muzikale broer Paul Kalkbrenner, laat een aangename mengeling horen van soulvolle housemuziek met een poprandje.
Met de release van 2010 van zijn debuutalbum Here Today Gone Tomorrow, stond Fritz niet langer in de schaduw van zijn broer, maar zette hij zijn eigen soulvolle housenummers op de kaart. De melancholische, dansbare melodieën vormen de rode draad in zijn muziek en in 2020 keert hij terug naar Paradiso met een gloednieuwe liveshow.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fritz Kalkbrenner in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Fritz Kalkbrenner, Gunjah

Foto Fritz Kalkbrenner te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Fritz Kalkbrenner te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Fritz Kalkbrenner te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Fritz Kalkbrenner te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Fritz Kalkbrenner

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws